Vi söker skördarförare

Publicerat 2017-07-21

1st tillsvidaretjänst skördarförare
Gallringsskördare
Tillträde: aug 2017
Arbetsområde: Västra Arbrå till Boda i öster. Lämplig bostadsort kan vara Bollnäs/Järvsö.

Våra kunder ställer höga krav på arbetets genomförande, därför krävs erforderlig skoglig utbildning och/eller flera års erfarenhet som maskinförare. Tidigare erfarenhet som skördarförare är starkt meriterande.

Tycker du om att jobba självständigt med uppbackning från vår bas i Vallsta samt tycker det skulle vara intressant att jobba för en av Sveriges största skogsentreprenörer, som medvetet och långsiktigt vågar satsa framåt, då kan du vara rätt person för oss. Så är du ”av rätta virket” och du tycker att vi är ditt framtida val av arbetsplats så tar vi tacksamt emot din ansökan.

Du är välkommen att skicka in en ansökan via markus@vallstaskogsmaskiner.se eller bara slå en signal till Markus Mörk. Detta bör ingå: kontaktuppgifter, utbildning, erfarenhet och referenser.