Vi söker servicemekaniker

Publicerat 2017-11-28

Rollen hos oss
Du blir en viktig del i utvecklingen av framtidens VSAB, där du tillsammans med montörskollegor, övrig servicepersonal och ledning har till uppgift att skapa goda arbetsförutsättningar för våra förare och maskiner.

Du kommer att arbeta i fält liksom i vår maskinverkstad. Lokalerna innehåller utöver maskinverkstaden: reservdelslager, egen däck- och bilverkstad (Däckteam Vallsta), egen järnhandel (Samsons AB) med produktsortiment för skogsentreprenad och egen komponentrenovering.

Tjänsten ger möjlighet att delvis kunna utgå från hemmet.

 

Dina erfarenheter/kvalifikationer
Du är utbildad servicemontör. Alternativt har du mångårig erfarenhet av reparationsarbete.
Erfarenhet från reparation av skogsmaskiner är meriterande, liksom vana att köra dem. Körkort är ett måste, C-kort är en extra merit.

 

Dina egenskaper samt förväntningar från VSAB
Du klarar av att arbeta självständigt men trivs även med att samarbeta med kollegor. Sköter arbetstider, tar eget ansvar och vilja att ha hög kvalitet på utförda jobb.

 

Anställningsvillkor
Tillsvidaretjänst. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Vi erbjuder
En spännande och utvecklande tjänst inom ett expansivt företag.
Helt nybyggda och anpassade lokaler.
VSAB har för närvarande 5 olika maskinmärken vilket kan vara stimulerande för den som söker en breddad maskinkunskap, nätverk till flera maskinmärken och erfarenhet.

 

Skriftlig ansökan samt frågor
Markus Mörk, personalansvarig               0278-356 42 eller 070-399 60 28               markus@vallstaskogsmaskiner.se
Magnus Jonsson, verkmästare                 0278-356 48 eller 070-255 78 30               magnus@vallstaskogsmaskiner.se

Vi intervjuar löpande så vi ser gärna att du kommer in med din ansökan så snart som möjligt eller tar en tidig kontakt om du har ytterligare frågor. Sista ansökningsdag 31 jan 2018.