Ny produktionsledare

Publicerat 2024-02-09

Efter 22 års anställning hos oss varav de senaste 12 åren som produktionsledare har Henrik Nilsson-Öst gått vidare till andra uppdrag, vi passar på att tacka Henrik för hans tid hos oss och önskar honom all lycka med det nya jobbet. Henrik N-Ö slutade i augusti och efter 4 månader utan produktionsledare kan vi med glädje meddela att vi anställt Henrik Norgren som ny produktionsledare hos oss med start i december 2023.  Henrik år 44 år gammal och kommer från Rengsjö. Under de senaste 20 åren har han utvecklat och framgångsrikt drivit H. Norgens Entreprenad. I samband med att Henrik börjar åt oss införlivades H. Norgrens Entreprenads personal, maskiner m.m. i Vallsta Skogsmaskiners verksamhet. Detta gör att efter förvärvet kommer Vallsta Skogsmaskiner kunna erbjuda sina tjänster med 11st skördargrupper varav 2st renodlade slutavverkningssystem och 9st kombinationsgrupper.


Vår nya produktionsledare Henrik Norgren tillsammans med hans hund Gissa.