Skogsmaskinsförare sökes – Bollnäs

Publicerat 2024-02-09

Utifrån stor efterfrågan av våra tjänster söker vi skogsmaskinförare till arbete inom Bollnäs kommun. Tjänsten berör för närvarande skördarförare men behov av fler skotarförare inom företaget finns även på sikt.


Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst på en kombinationsskördare med korta resor inom ett koncentrerat arbetsområde inom östra delarna av Bollnäs kommun.


Vem är du? Du har helst tidigare erfarenhet av att köra skördare samt tycker om att ta ansvar och arbeta självständigt, men stimuleras även av att var en del av ett lag och större team med stöd och uppbackning från vår bas i Vallsta.


Vem är vi? Vallsta Skogsmaskiner utför avverkning och markberedning främst inom Bollnäs och Ljusdals kommun. Vi är ett familjedrivet skogsentreprenörsföretag med 50 års branscherfarenhet i andra generation.


Relevanta ansökningar kommer behandlas skyndsamt samt tillsättning ske snarast möjligt eller enligt överenskommelse.


Är du ”av rätta virket” och du tycker att vi är ditt framtida val av arbetsplats så tar vi tacksamt emot din ansökan. Vare sig om det blir aktuellt nu eller passar dig/oss bättre längre fram så är du då med i vårt kontaktnät. Aktuella sökanden kommer alltid först kontaktas via samtal innan vidare kontakt med dennes omgivning/referenser. Passa på att söka nu, ansökningar behandlas konfidentiellt. Säkert har du funderingar/frågor – tveka ej att höra av dig.


Du är välkommen att skicka in en ansökan via markus@vallstaskogsmaskiner.se eller bara slå en signal till Markus Mörk; 070-399 60 28. Detta bör ingå: kontaktuppgifter, utbildning, erfarenhet och referenser.