Skogsmaskinsförare sökes!

Publicerat 2023-10-09

Vi söker dig som vill vara med och vara del av utvecklingen av framtidens Vallsta Skogsmaskiner.


Vallsta Skogsmaskiner utför avverkning och markberedning främst inom Bollnäs och Ljusdals kommun samt Härjedalen.  Företaget grundades 1974 och är idag med en maskinpark på 26 maskiner en av Sveriges största skogsentreprenadföretag. Bolaget är familjedrivet samt har ytterligare verksamhet inom 2 dotterbolag. Basen är lokaliserad i Vallsta, Bollnäs kommun i nybyggda lokaler.


Utifrån efterfrågan av våra skogliga tjänster söker vi nu maskinförare till en kombinationsgrupp i Härjedalen med uppdrag på gallring och slutavverkning. Både skotarförare samt skördarförare sökes. Planerade maskiner är en Komatsu skördare på 4000 tim och en Komatsu skotare som inom kort kommer att bytas ut, vilket innebär en fräsch maskinpark för uppgiften. 


Våra kunder ställer höga krav på arbetets genomförande, därför krävs erforderlig skoglig utbildning och/eller flera års erfarenhet som maskinförare. Tidigare erfarenhet är starkt meriterande.


Lämplig bostadsort för uppdragen är primärt Sveg med omnejd.


Tycker du om att jobba självständigt med uppbackning från vår bas i Vallsta samt är ”av rätta virket” och tycker att vi är ditt framtida val av arbetsplats så tar vi tacksamt emot din ansökan.


Du är välkommen att skicka in en ansökan via markus@vallstaskogsmaskiner.se eller bara slå en signal till Markus Mörk, 070-3996028. Detta bör ingå: kontaktuppgifter, utbildning, erfarenhet och referenser.


Vi ser fram mot din ansökan – snabb tillsättning kommer att ske vid rätt sökande!