Vi söker markberedningsförare

Publicerat 2019-01-18

Markberedningsförare sökes!

Vi söker dig som vill vara med och vara del av utvecklingen av framtidens Vallsta Skogsmaskiner. Utifrån en fortsatt stor efterfrågan av våra skogliga tjänster utlyser vi således nedan tjänst.

 

Vallsta Skogsmaskiner utför avverkning, markberedning samt grotskotning främst inom Bollnäs och Ljusdals kommun. Grundades 1974 och är idag med en maskinpark på 28 maskiner en av Sveriges största skogsentreprenadföretag. Bolaget är familjedrivet med över 50 anställda samt har ytterligare verksamhet inom 2 dotterbolag. Basen är lokaliserad i Vallsta, Bollnäs kommun i nybyggda lokaler.

 

1 st tillsvidaretjänst markberedning

Möjlighet till förlängning som skotar- eller skördarförare.

Arbetsområde: Ljusdals kommun

Tillträde: april – maj 2019

Sista ansökningsdag: 31 mars

 

Utöver tillsvidaretjänsten söker vi säsongspersonal markberedning

För perioden maj-nov 2019

Arbetsområde: Ljusdals kommun

 

Våra kunder ställer höga krav på arbetets genomförande, därför krävs erforderlig skoglig utbildning och/eller flera års erfarenhet som maskinförare. Tidigare erfarenhet som markberedningsförare är starkt meriterande.

 

Tycker du om att jobba självständigt med uppbackning från vår bas i Vallsta samt tycker det skulle vara intressant att jobba för en av Sveriges största skogsentreprenörer, som medvetet och långsiktigt vågar satsa framåt, då kan du vara rätt person för oss. Så är du ”av rätta virket” och du tycker att vi är ditt framtida val av arbetsplats så tar vi tacksamt emot din ansökan.

 

Du är välkommen att skicka in en ansökan via markus@vallstaskogsmaskiner.se eller bara slå en signal till Markus Mörk. Detta bör ingå: kontaktuppgifter, utbildning, erfarenhet och referenser.

 

Vi ser fram mot din ansökan!