Vi söker ekonomiansvarig!

Publicerat 2015-06-24

Vallsta Skogsmaskiner AB med dotterbolagen Samsons AB, Däckteam Vallsta och Vallsta Macken AB söker en ekonomiansvarig.

Befattningen är en nyckelposition i koncernen och du blir en del av dess ledningsgrupp och skall ha förmåga att tillföra ekonomisk expertis. Vidare ingår att tillsammans med produktionsledningen ansvara för och utveckla företagets administrativa rutiner. Vårt administrativa arbete sker i ekonomisystemet Visma.

 

Utöver en löpande ekonomifunktion med bokföring, in-/utbetalningar  samt bokslut skall du aktivt analysera företagets ekonomiska läge och lägga fram förslag till förändringar, förbättringar och övriga åtgärder som behövs för att utveckla koncernens företag.

 

Den ekonomiansvarige ansvarar, tillsammans med kollegor, för följande arbetsuppgifter; budgetarbete, fakturering och betalning, löpande bokföring, bokslutsarbete samt månatlig rapportering till styrelse.

 

Lämplig bakgrund är ekonomiutbildning med ett antal års arbete i liknande befattning. Erfordlig yrkeserfarenhet är ett krav. Som person är du engagerad, noggrann och har god social kompetens. Befattningen ska tillsättas under hösten då tidigare ekonomiansvarige går i pension. Parallellarbete med tidigare befattningshavare är möjligt för ett tryggt överlämnade.

 

Vi erbjuder: En central och utvecklande tjänst inom ett expansivt företag,-vinnare av Årets företagare Gävleborg 2012 samt Hälsinglands entreprenör 2013. Ett flexibelt arbete med stor möjlighet till att styra sina arbetstider. Arbetet är placerat i nybyggda lokaler i Vallsta.

 

Upplysningar om tjänsten lämnas av företagets personalansvarige Markus Mörk 070-399 60 28.

 

Ansökan sänds till markus@vallstaskogsmaskiner.se eller via post till:
Vallsta Skogsmaskiner AB
Gamla Orbadenvägen 2
820 11 VALLSTA

 

Sista ansökningsdag: 31 juli 2015