Vi söker maskinförare!

Publicerat 2015-03-20

Skördarförare, markberedningsförare samt grotskotarförare är jobben som vi behöver tillsätta i maskinerna.

För jobben som maskinförare så kräver vi att du är utbildad till skogsmaskinsförare och/eller har flera års erfarenhet av att köra skogsmaskin.

Tycker du om att jobba självständigt med uppbackning från vår bas i Vallsta samt tycker det skulle vara intressant att jobba för en av Sveriges största skogsentreprenörer, som medvetet och långsiktigt vågar satsa framåt, då kan du vara rätt person för oss. Så är du ”av rätta virket” och du tycker att vi är ditt framtida val av arbetsplats så tar vi tacksamt emot din ansökan.

Du är välkommen att skicka in en ansökan via info@vallstaskogsmaskiner.se eller bara slå en signal till Markus Mörk. Detta bör ingå: kontaktuppgifter, utbildning, erfarenhet, referenser, typ av tjänsteområde som intresserar.

 

Skördarförare

2 tjänster – Tillträde: Efter semestern

Vi behöver ytterligare 2 st bra skördarförare. Tycker du om att arbeta självständigt samt vill kunna utvecklas till den bästa maskinföraren du kan bli? Sök jobb hos oss! För ena tjänsten är arbetsområdet i Bollnäs samt Vallsta. Området för den andra tjänsten ligger i Ljusdal.

Markberedningsförare

Minst 2 st – Period: maj till nov/dec

Vi behöver flera markberedningsförare till säsongen som startar i maj. Arbetsområdet är i Ljusdal.

Grotskotarförare

1 tjänst – Tillträde: Omgående

Vi behöver en till förare på vår GROT-skotare, en Ponsse Buffalo – maskin 22. Arbetsområdet är söder om Bollnäs.

 

För ännu mer information om tjänsterna kolla på mittjobb.se