Vi söker servicepersonal!

Publicerat 2015-03-20

Maskinmontör samt verkmästare är tjänster som vi behöver tillsätta i vår serviceorganisation.

Tycker du att det skulle vara intressant att jobba för en av Sveriges största skogsentreprenörer, som medvetet och långsiktigt vågar satsa framåt, då kan du vara rätt person för oss. Så är du ”av rätta virket” och du tycker att vi är ditt framtida val av arbetsplats så tar vi tacksamt emot din ansökan.

Du är välkommen att skicka in en ansökan via info@vallstaskogsmaskiner.se eller bara slå en signal till Markus Mörk. Detta bör ingå: kontaktuppgifter, utbildning, erfarenhet, referenser, typ av tjänsteområde som intresserar.

 

Maskinmontör

1-2 tjänster – Tillträde: Omgående

Vi behöver förstärka med maskinmontörer och söker därför skogsmaskinsmontörer med erfarenhet. Största delen av arbetet kommer att ske i fält med vår servicebuss men självfallet sker även en hel del av jobben i vår nya maskinverkstad i Vallsta. Så är du en riktigt bra montör som gillar att arbeta självständigt med uppbackning från basen i Vallsta så är det just dig vi söker.

Verkmästare

1 tjänst – Tillträde: 2015 eller 2016

Vi kommer att behöva en verkmästare som har ansvar för att hela vår maskinpark rullar. Du är väl insatt i hur skogsmaskiner fungerar samt vet hur man ska reparera maskinerna på bästa ekonomiska sätt med minsta möjliga produktionsbortfall. Du kommer planera jobben för våra maskinmontörer samt vara involverad i våra maskininvesteringar. Vi ser dig som en viktig kugge i vår framtida resa som en av Sveriges största skogsentreprenörer.

 

För ännu mer information om tjänsterna kolla på mittjobb.se