Vi söker markberedningsförare

Publicerat 2017-12-20

1st tillsvidaretjänst markberedning
Möjlighet till förlängning som skotar- eller skördarförare.
Arbetsområde: Ljusdals kommun
Tillträde: Maj 2018
Sista ansökningsdag: 31 mars

 

Utöver tillsvidaretjänsten söker vi säsongspersonal markberedning
För perioden maj-nov 2018
Arbetsområde: Ljusdals kommun

 

Ni har skoglig utbildning och/eller flera års erfarenhet som maskinförare. Tidigare erfarenhet av markberedning är starkt meriterande.

 

Tycker du om att jobba självständigt med uppbackning från vår bas i Vallsta samt tycker det skulle vara intressant att jobba för en av Sveriges största skogsentreprenörer, som medvetet och långsiktigt vågar satsa framåt, då kan du vara rätt person för oss. Så är du ”av rätta virket” och du tycker att vi är ditt framtida val av arbetsplats så tar vi tacksamt emot din ansökan.

 

Du är välkommen att skicka in en ansökan via markus@vallstaskogsmaskiner.se eller bara slå en signal till Markus Mörk, 070-3996028. Detta bör ingå: kontaktuppgifter, utbildning, erfarenhet, referenser.