Grand Slam på Eldklotet

Publicerat 2013-04-27

Det vi knappt vågat drömma om slog in. I lördags på företagargalan Eldklotet tog vi hem hela tre priser: Årets Företagare Bollnäs kommun, Årets företagare Gävleborgs län samt Hälsinglands Entreprenör. Detta hade aldrig varit möjligt utan vår fantastiska personal – TACK!

Motiveringen till Helsinglands Entreprenör:
”Med en entreprenörsanda som gått i arv från en generation till en annan har familjen byggt upp och driver ett av landets största företag inom enskild skogsmaskinentreprenad. Familjen har visat på en föredömlig förmåga att vid utveckling av sin egen verksamhet hitta lösningar som samtidigt främjar hembygden. Genom att öppna lokal lantbrukshandel, järnhandel,
däckverkstad & möjliggöra att den lokala bensinmacken kan finnas kvar har man motverkat butiksdöd, ökat det lokala serviceutbudet och bidragit till att förbättra förutsättningarna för en levande landsbygd i närområdet. Med ett tydligt samhällsengagemang och en vilja att satsa lokalt har man haft stor positiv inverkan på ett litet samhälle.”